blog-details-image

Persconferentie 2020

  • admin
  • 03 okt 2020
  • 0 Comments

Helaas zijn we tot deze conclusie gekomen. Het coronavirus en de daarbij horende anderhalvemeter-samenleving belemmeren de mogelijkheden om een geslaagde editie neer te zetten en de vooruitzichten zijn momenteel te onzeker om een dergelijk evenement met meer dan 1500 deelnemers te gaan voorbereiden. Daarnaast moeten ondernemers nu alle zeilen bij zetten om de zaak draaiende te houden en is sponsoring dus volgens ons nu geen haalbare kaart en ook geen reƫle vraag om bij hen neer te leggen.

De organisatie gaat er van uit dat de eerst volgende editie, oktober 2021 plaats zal gaan vinden en dan halen we het dubbel en dwars met ons dorp in!

De teams kunnen nu kiezen uit twee opties:
1: Inschrijving laten staan (voucher). U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Wij nemen contact met u op als de eerst volgende editie nadert.
2: Het inschrijfgeld terug vorderen. Stuur hiervoor als teamcaptain e-mail naar organisatie@loonsedorpskwis.nl onder vermelding inschrijfgeld 2020 en uw teamnaam. Vermeld in uw e-mail uw IBAN.

Er wordt gekeken naar de mogelijkheden voor een (kleinere) activiteit op 3 oktober 2020 die zeker niet de Kwis kan vervangen, maar die toch kan zorgen voor een fijne avond.

Het is even niet anders. Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Laten we hopen dat een ieder naar elkaar om blijft kijken zodat we volgend jaar dit virus de baas zijn en we ons weer kunnen richten op de fijne dingen des dorps. We'll meet again!

Bekijk de persconferentie

Comments

Radio LOZZZEO