blog-details-image

Loonse Dorps Kwis 2022

  • admin
  • 03 jun 2021
  • 0 Comments

LOON OP ZAND – Nu er in rap tempo gevaccineerd wordt, de besmettingen dalen en de druk op de zorg vermindert, verschijnt er licht aan het eind van de tunnel. We kunnen weer vooruit kijken!

In 2020 heeft de organisatie van de Loonse Dorps Kwis besloten om de reguliere editie niet door te laten gaan en in plaats daarvan een digitale Kwis te organiseren die volledig vanuit thuis gespeeld kon worden. Mede dankzij AVeMotion, de gastvrijheid van Kampeerboerderij ’t Kraanven en de massale deelname kijken we trots terug op een geslaagd alternatief. Maar thuisblijven betekent geen chaos in het dorp, geen originele buitenopdrachten en ook geen feestavond welke volgens ons toch dé elementen zijn die de Kwis nog meer kleur geven.

Aanvankelijk besloot de organisatie om de editie van 2020 te verplaatsen om zo in oktober 2021 weer een ‘échte’ Loonse Dorps Kwis te gaan organiseren. We zien echter dat september, oktober en november bol staan van verplaatste evenementen en vakanties. Die willen we graag de ruimte geven waardoor we de agenda een paar bladzijdes om hebben geslagen om te komen tot een nieuwe datum voor de 6e editie van de Loonse Dorps Kwis.

Nieuwe datum

Op zaterdag 15 januari zal de Loonse Dorps Kwis weer in alle hevigheid los gaan barsten in ons dorp! De oliebollen zijn op, de kerstboom is de deur uit, de Drie Koningen zijn weer huiswaarts gekeerd en een grote leegte dreigt tot carnaval. Een ideaal moment om lekker te gaan Kwissen met elkaar! Een week later, op zaterdag 22 januari zullen we tijdens een dampende feestavond de winnaar bekend gaan maken. Uiteraard zorgen we ervoor dat het een avond wordt vol muziek en entertainment. Beide data kunnen dus de agenda in, uiteraard onder voorbehoud van de situatie rondom het corona virus.

Inschrijvingen blijven staan

Eerder hebben zich vele teams ingeschreven voor de Loonse Dorps Kwis 2020 en is er een zéér divers deelnemersveld ontstaan. Vorig jaar kregen alle teams de vraag of zij hun inschrijving wilden laten staan of dat zij hun deelname wilden annuleren. Gelukkig kozen nagenoeg alle teams ervoor om hun deelname te laten staan!

Ook nu zullen de teamcaptains weer per mail benaderd worden met dezelfde vraag. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor nieuwe teams! Via de Facebookpagina en website van de Loonse Dorps Kwis zullen we alle informatie rondom de inschrijving verder delen, dus houd deze kanalen goed in de gaten.

We hebben je nodig!

Met de clubactie van de Rabobank is er een geweldig bedrag van €1286,68 opgehaald! Hiermee hebben we de kosten voor het annuleren van de Kwis, de radio uitzendingen van Radio LOZZZEO en de alternatieve Kwis kunnen bekostigen. Heel fijn om te zien hoe warm het hart is wat ons toegedragen door de Loonse gemeenschap en nogmaals onze hartelijke dank voor jullie steun!

Voor deze editie is de organisatie uiteraard ook op zoek naar sponsoren, maar kunnen de klanten van de COOP binnenkort ook hun steentje bijdragen met de statiegeldactie. Informatie hierover volgt.

De organisatie kijkt met veel plezier uit naar de komende maanden en gaat keihard aan het werk om de Loonse Dorps Kwis 2022 tot een succes te maken. Let dus op wanneer je een dorpsgenoot lang ziet kijken naar een standbeeld, een straat ziet opmeten of wanneer je iemand (Jacques Bertens uitgezonderd) uitgebreid foto’s ziet maken van Loonse zaken. Tot snel!

Comments

Radio LOZZZEO