blog-details-image

Kwisavond 1 oktober

  • admin
  • 04 mei 2022
  • 0 Comments

LOON OP ZAND - Nadat ons land en ons dorp twee jaar te kampen had met het nare corona virus lijken we deze periode af te hebben gesloten waardoor er weer ruimte komt voor die zaken die ons dorp eerst kleurden. Uiteraard hebben we het dan over de Loonse Dorps Kwis! Nadat we onze kwis diverse malen uit hebben moeten stellen gaan we nu ‘voor het echie’. Hoewel we de lockdown periode te lijf gingen met een eigen radiostation en diverse online kwissen, is de enige echte Loonse Dorps Kwis toch uniek in zijn soort en gaan we er dus weer voor!

Op zaterdag 1 oktober zal de Loonse Dorps Kwis weer in alle hevigheid los gaan barsten in ons dorp! Nadat alle geannuleerde evenementen zo onderhand zijn ingehaald volgt dan hier de kers op de taart; de Loonse Dorps Kwis 2022. Een ideaal moment om lekker te gaan Kwissen met elkaar! En omdat we eigenlijk in het winterse januari zouden Kwissen houden we gewoon dat thema aan; De Loonse Dorps Kwis 2022 Wintereditie In Oktober. Leef je uit!

Het belooft weer een bijzondere avond te worden waarbij ons dorp ondergedompeld wordt in totale chaos. We hebben goed geluisterd naar de reacties op eerdere edities en nemen de beste punten van zowel de ‘normale’ als de ‘coronakwis’ mee. Hierdoor is een kwis ontstaan die niet zozeer gaat om kwaliteit, maar om kwantiteit. Een kwis die meer inspeelt op het groepsgevoel, succeservaringen en die minder uitnodigt tot ‘eenmansacties’ waarbij een teamgenoot drie kwartier met één vraag bezig is. De Loonse Dorps Kwis maak je samen en vier je ook samen!

Mocht je nog mee willen doen? Stuur dan een e-mail naar info@loonsedorpskwis.nl en doe mee aan het grootste evenement van Loon op Zand! Eerder hebben zich vele teams ingeschreven voor de Loonse Dorps Kwis en is er een zéér divers deelnemersveld ontstaan. Gelukkig kozen nagenoeg alle teams ervoor om hun deelname te laten staan. Dat betekent dat we met bijna 90 teams gaan Kwissen. Dat zijn dus meer dan 1200 personen. Geweldig!

De organisatie kijkt met veel plezier uit naar de komende maanden en gaat keihard aan het werk om de Loonse Dorps Kwis 2022 tot een succes te maken. Let dus op wanneer je een dorpsgenoot lang ziet kijken naar een standbeeld, een straat ziet opmeten of wanneer je iemand (Jacques Bertens uitgezonderd) uitgebreid foto’s ziet maken van Loonse zaken. Tot snel!

Comments

Radio LOZZZEO